Hoek van Holland

Adri Eijkemans en Mies Swinkels zoeken mevrouw Jagt

Adri Eijkemans en Mies Swinkels zoeken mevrouw Jagt.

Mies Swinkels en ik (Adri Eijkemans) koesteren dierbare herinneringen aan mevrouw Jagt uit Hoek van Holland. We zouden graag nog eens met mevrouw Jagt in contact treden.

Van de redactie: Mevrouw Jagt was binnen 10 minuten na het plaatsen van dit bericht gevonden. Iedereen bedankt voor het delen en meedenken!

Adri Eijkemans en Mies Swinkels zoeken mevrouw Jagt.

In de jaren 1960 ongeveer werkte Mies Swinkels bij mij thuis in Vught. Mies was de hulp in de huishouding, toen mijn broer geboren werd. Mies Swinkels bleef altijd bij ons komen, zelfs toen ze ongeveer in 1964 werd uitgeleend aan regio Hoek van Holland waar het heel druk was in huishoudelijke zorg.

Wie kan ons in contact brengen met Mies Swinkels?

Mies werkte in Hoek van Holland voor de familie Jagt. In dat jaar organiseerde zij het zo dat wij vanuit Drunen –waar we intussen woonde– in Hoek van Holland op vakantie gingen. We ruilden van huis in de vakantieperiode.

In het tweede jaar was de familie Jagt gewoon thuis, en kwamen wij twee weken daar bij. Alle keren was Mies erbij.

Mies is inmiddels 82 jaar

Jaren later spraken we er nog over. Zelfs nu nog. Mies is afgelopen jaar nog aan het zoeken geweest in de Abel Tasmanlaan (Abel Tasmanweg?), maar ze wist nummer niet meer!

Mies is intussen 82 jaar en zou dolgraag even met moeder Jagt willen spreken, als dat nog zou kunnen!

Ik heb Mies afgelopen weekend meegenomen naar onze oude buren in vught, die had ze 46 jaar niet meer gezien, het werd een geweldige avond.

Op de foto bij mijn oproep, staan mevrouw Jagt, mijn moeder en Mies Swinkels. Ans Jagt herinner ik me nog steeds. Ze was van mijn leeftijd toen, allebei 10 jaar oud.

Hartelijk dank alvast!